logo buurtbus

Menu

Actuele informatie

Omleidingen buurtbus 230 en 231 tijdens Carnaval in Rijen

Omleiding buurtbus 231 in Vaartweg 's Gravenmoer

Let op: Einddatum gewijzigd!
Vanaf dinsdag 14 januari t/m donderdag 9 april is de Vaartweg wegens werkzaamheden tussen Meester Janssenweg en Gaasjesweg afgesloten. Buurtbus 231 wordt omgeleid en rijdt vanaf de Vaartweg via Vogelenzangweg en Hoefweg naar de Gemeentenweg, en v.v
Vervallen halte: Meester Janssenweg.
U kunt opstappen op de hoek van de Vogelenzangweg en de Vaartweg. De buurtbus stopt ook op verzoek.

Omleidingen tijdens Carnaval in Rijen

Zaterdag 22 februari: Optochten in Dorst, Molenschot en Rijen

Buurtbus 230
Vertrek uit Rijen 13:35 u. De haltes in Dorst vervallen. De bus rijdt niet via het Dorpsplein. In- of uitstappen o.a. op de Oude Tilburgse baan en Spoorlaan nabij de Spoorovergang. De bus stopt op verzoek.
Vertrek uit Oosterhout 13:47 u. De haltes in Dorst vervallen. De bus rijdt niet via het Dorpsplein. In- of uitstappen o.a. op de Oude Tilburgse baan en Spoorlaan nabij de Spoorovergang.In Rijen vervallen de haltes Gemeentehuis, Mariastraat en Stationsstraat. U kunt in- en uitstappen op verzoek en op de halte Rembrandtlaan.
Vertrek uit Rijen 14:35 u. De haltes Stationsstraat, Mariastraat en Gemeentehuis vervallen. U kunt in- en uitstappen op verzoek en op de halte Rembrandtlaan. De bus rijdgt niet via Molenschot. De haltes in Dorst vervallen. In Dorst rijdt de bus niet via het Dorpsplein. In- of uitstappen o.a. op de Oude Tilburgse baan en Spoorlaan nabij de Spoorovergang
Houd tot ongeveer 16:00 uur rekening met omleidingen en vertragingen.

Dinsdag 25 februari:

Buurtbus 230 (vertrek uit Dorst om 13:05, vertrek van Station Rijen om 13:35) zal tijdens de optocht omgeleid worden en niet via het centrum van Rijen rijden. Alle haltes in Rijen vervallen, behalve de halte Station NS.
Buurtbus 230 (vertrek uit Dorst 14:05 en 15:05, vertrek van station Rijen om 14:35 en 15:35) zal een andere route rijden via Pastoor Gillisstraat, Rembrandtlaan en Spoorlaan Noord en v.v. Vervallen haltes: Gemeentehuis, Mariastraat, Stationsstraat. Extra halte Rembrandtlaan.

Buurtbus 231 (vertrek uit 's Gravenmoer om 13:30, vertrek van station Rijen 14:05) zal tijdens de optocht omgeleid worden en niet via het centrum van Rijen rijden. Deze bus rijdt vanaf de Dongense weg via de Anne Franklaan en Mary Zeldrustlaan naar het station van Rijen, en v.v. Vervallen haltes: Statenlaan, Gemeentehuis en Rembrandtlaan. Extra halte: M.Zeldenrustlaan.
Buurtbus 231 (vertrek uit 's Gravenmoer om 14:30, vertrek van station Rijen 15:05) wordt omgeleid. Vervallen halte: Gemeentehuis.

Waar nodig en mogelijk stopt de buurtbus op verzoek.

Dienstregelingen

Schematische lijnenkaart

Dienstregeling buurtbus 229 's Gravenmoer-Waspik-Raamsdonksveer-Hank-Dussen-Almkerk

Dienstregeling buurtbus 230 's Gravenmoer-Oosteind-Oosterhout-Dorst-Molenschot-Rijen

Dienstregeling buurtbus 231 Waalwijk-Sprang-Capelle-Kaatsheuvel-Dongen-Rijen

Dienstregeling Schoolliner 631 Dongen-Rijen

Brochure Arriva